Bărbatul care şi-a ameninţat cu moartea fosta concubină şi i-a dat foc la maşină a fost încarcerat

Bărbatul de 43 de ani din Corbi care în a doua zi de Crăciun şi-a ameninţat cu moartea fosta concubină şi i-a dat foc la maşină a fost încarcerat, anunţă polişiştii argeşeni într-un comunicat de presă. Acesta a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Vă reamintim că în seara zilei de 26 decembrie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală în cadrul căreia un bărbat ar fi amenințat pe fosta concubină și ar fi incendiat autoturismul acesteia.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, constatând că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, din verificări stabilindu-se că bărbatul, de 43 de ani, din Corbi, ar fi amenințat-o cu moartea pe concubina sa, pe fondul unor discuții contradictorii, după care ar fi incendiat autoturismul care se afla în curte.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email