Bărbatul care a lovit un polițist local și a rupt cămașa altuia a fost reținut

Bărbatul care a făcut scandal, apoi a rupt cămașa unui polițist după care a lovit un polițist local a fost reținut vineri de colegii celui căruia i-a rupt haina.

Vă reamintim că în noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat avea un comportament agresiv, pe raza comunei Budeasa.

”La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, iar cu ocazia intervenției, cel în cauză s-a manifestat în continuare agresiv, fapt pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia, în vederea conducerii la sediul poliției. Cu ocazia imobilizării de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, cel în cauză i-a amenințat cu acte de violență pe polițiști și i-a rupt cămașa de la uniformă unuia dintre aceștia.

Anterior solicitării intervenției polițiștilor, la fața locului a intervenit și un polițist local din cadrul Poliției Locale Budeasa, împrejurare în care bărbatul l-ar fi lovit pe polițistul local.

Totodată, atât cu ocazia imobilizării, cât și ulterior, pe parcursul conducerii la sediul poliției și al activităților desfășurate la sediu, bărbatul, de 37 de ani, din Budeasa, ar fi adresat amenințări polițiștilor, intervenția fiind înregistrată audio-video cu sistemul portabil de tip body-worn camera.

Din cercetări, a mai reieșit și că, anterior intervenției la fața locului, bărbatul ar fi pătruns fără drept în curtea a două imobile.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj (cinci acte materiale) și violare de domiciliu (două acte materiale), cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au efectuat actele de urmărire penală dispuse în cauză, prin ordonanțe de delegare emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

În ziua de 13 iulie, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar după administrarea probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore”, transmite IPJ Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email