Bărbaţi atacaţi de mirese, noaptea

Câţiva bărbaţi din Curtea de Argeş şi Cicăneşti pot să jure că au dat nas în nas cu mirese, noaptea, pe drumul dintre cele două localităţi, în zona în care a avut loc un accident mortal în urmă cu doi ani.

„Veneam de la Cicăneşti, noaptea, şi la un moment dat mi-a apărut în faţă o mireasă. Era îmbrăcată în alb, asta e tot ce am văzut, căci m-am speriat groaznic. M-am gândit – ia uite la asta, ce Doamne fereşte o căuta aici, la ora asta?! A dispărut, dar eu m-am speriat foarte tare. Nu îmi vine să mai trec noaptea pe acolo, dar dacă trebuie să trec, merg mai repede cu maşina şi sunt cu ochii în patru”, a povestit un bărbat care lucrează la Cicăneşti dar locuieşte la Albeşti.

Un altul, care a dus câteva persoane de la Curtea de Argeş la Cicăneşti, spune că a avut parte de o experienţă similară. „Mi-a apărut în faţă o arătare albă, era o femeie îmbrăcată în haine de mireasă. Venea spre mine pe drum, şi nu se dădea la o parte. Am zis – Doamne ajută, şi am trecut mai departe. Nu mai fac curse noaptea la Cicăneşti niciodată”, a spus omul.

Miresele apar la locul unui accident teribil

Poveşti de groază sau nu, cert este că toţi spun că s-au întâlnit cu miresele la locul în care, în ianuarie 2014, a avut loc un accident de circulaţie teribil, în care o tânără de 19 ani a murit. Vă reamintim că aproape de miezul nopţii, pe 7 ianuarie 2014, un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a urcat la volanul maşinii sale, un Fiat Brava, şi, însoţit de o tânără în vârstă de 19 ani, au plecat de la Cicăneşti spre Curtea de Argeş. Tânărul a mers cu viteză mare, spun poliţiştii, iar când au ajuns într-o zonă în care se află o pepinieră, a încercat probabiul să frâneze iar nenorocirea s-a produs. „Cauza accidentului a fost viteza neadaptată la condiţiile de trafic. Şoferul venea dinspre Cicăneşti spre Curtea de Argeş, a frânat, pe asfalt începuse să se formeze polei din cauza faptului că sunt copaci care ţin umbră totdeauna acolo, maşina a derapat, s-a învârtit de câteva ori şi a izbit un stâlp de curent din beton pe care l-a rupt”, ne spunea comisarul şef Cristian Puicănescu, şeful Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş, în ziua următoare producerii accidentului.

Un altar pentru tânăra moartă

Tragedia a marcat profund toată comunitatea din Cicăneşti dar nu numai. Victima fusese elevă la Colegiul Naţional « Vlaicu Vodă », avea prieteni acolo, cum avea prieteni şi la Bucureşti, unde locuia, şi la Braşov, unde era studentă. Pe locul unde a avut loc accidentul a fost înălţată o troiţă, iar miresele au început să apară fix la doi ani de la producerea nenorocirii. Cei care cred că fantome spun că de fapt tânăra iese în calea oamenilor, neîmpăcată cu moartea ei atât de timpurie şi atât de tragică.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email