Bărbat reţinut pentru că furat 2 cai

Un bărbat din Răteşti a fost reţinut de poliţişti, după ce a furat doi cai a căror valoare a fost estimală la 20.000 de lei. Caii au fost recuperaţi.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domneşti, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt, şi au reţinut un bărbat de 28 de ani, din comuna Răteşti.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii august, acesta ar fi sustras două cabaline, de pe raza comunei Muşăteşti, a căror valoare totală este estimată la suma de 20.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domneşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Dâmboviţa, unul dintre cai fiind găsit acolo, iar celălalt în Argeş. Animalele au fost recuperate şi restituite proprietarului.

După administrea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email