Bărbat mort într-un groaznic accident pe Transfăgărăşan. Maşina a căzut 12 metri pe şosea.

Duminică dimineaţa, un accident în  urma căruia un bărbat a murit iar alţi doi au fost răniţi a avut loc pe Transfăgărăşan, aproape de cabana Capra. Potrivit ISU Argeş, la faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, plus un echipaj SAJ.

În accident a fost implicat un singur autoturism  care a ieșit de pe carosabil, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit mai jos pe şosea.

În autoturism se aflau 3 bărbați, unul șoferul fiind proiectat în afara autoturismului a fost găsit decedat.

La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând deplasarea spre spital.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia au fost transportați mai departe la spital de către echipajele medicale. Maşina avea numere de Suceava şi venea dinspre Sibiu.

Șoferul nu a avut centură și a fost aruncat afară din mașină, după ce autoturismul a căzut de la 12 metri,  a mers aproape 400 metri de când a sărit până când a căzut pe stradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email