Bărbat găsit în comă într-o prăpastie

Ieri, O.V., un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit într-o râpă din apropierea barajului Vidraru. „A fost găsit în zona Oticu, de lângă barajul Vidraru, căzut în prăpastie”, ne-a spus comisarul Mihai Bălan, şeful Poliţiei Judiciare de la Curtea de Argeş.
Omul era, se pare, paznic la una din exploatările forestiere din zonă. Poliţiştii spun că trupul nu prezenta urme de violenţă, aşa că iau în calcul ipoteza ca omul să fi suferit vreo comoţie cerebrală din cauza căreia să fi căzut pur şi simplu în prăpastie, ipoteza având şi susţinerea medicilor, cel puţin în prima fază. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean cu o ambulanţă.  Medicii de pe salvare au spus că O.V. ar fi căzut aproximativ 15 metri într-o râpă, şi că nu s-ar fi luat în calcul ideea că ar fi fost aruncat.
Poliţiştii care au făcut cercetarea la faţa locului spun că bărbatul a căzut, probabil, în râpă în noapte de duminică spre luni sau luni dimineaţa, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. O.V. lucra cu acte în regulă, potrivit oamenilor legii, la una din exploatările forestiere de la Oticu, iar pe perioada sărbătorilor pascale a rămas singur să păzească stivele cu lemne. Ieri de dimineaţă, când colegii lui s-au întors la muncă, nu l-au mai găsit. L-au căutat prin pădure şi l-au văzut prăbuşit în prăpastie, moment în care au anunţat Poliţia. Oamenii legii afirmă că este vorba despre un accident de muncă, nenorocirea petrecându-se când O.V. era în timpul serviciului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email