Balul Bobocilor la Grupul Şcolar „Ferdinand I”

Elevii clasei a XII- a C, de la Grupul Şcolar „Ferdinand I” au organizat vineri, la Casa de Cultură „George Topârceranu” tradiţionalul Bal al Bobocilor. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul omului de afaceri Ştefan Lăzăroiu. Oragnizatorii au prezentat un program cu multe scenete comice, momente amuzante, dar şi cu un concurs de „Miss şi Mister Boboc”, în cadrul căruia s-au intrecut patru perechi de boboci. Probele concursului pregătite de organizatori i-au pus pe concurenţi în dificultate de foarte multe ori. Spre exemplu, la una dintre probe bobocii au extras dintr-un bol bileţele pe care era scrise melodii, pe care trebuiau să le interpreteze. Cum nu toţi elevii sunt talentaţi la muzică, proba a smuls roptote de aplauze şi zâmbete din partea celor prezenţi în sală.
Distracţie maximă
La o altă probă, care a fost pe placul publicului, bobocii trebuiau să mute cu gura cât mai multe mere dintr-un bol în altul. Partea amuzantă a fost aceea că elevii au mutat aceleaşi mere, lucru care nu a fost pe placul celor din sală. Organizatorii au motivat că „este criză şi de aceea am folosit aceleaşi mere”. Din cadrul concursului nu a lipsit nici obişnuita probă de dans, unde elevii au avut ocazia să-şi pună în valoare talentul artistic pe mai multe genuri muzicale Deasemenea, nu au lipsit nici scenetele care au pus în valoarea creativitatea şi talentul actoricesc al elevilor, care au parodiat anumite persoane din lumea modenă. Evenimentul s-a încheiat cu un adevărat show oferit de membrii trupei de break dance „Identic”, care au ridicat sala în picioare.
Ştefan Lăzăroiu – un adevărat suporter al liceenilor din Curtea de Argeş
Principalul suporter al tinerilor de la Liceul Ferdinand I a fost omul politic Ştefan Lăzăroiu, cel care i-a ajutat pe organizatori să realizeze frumosul spectacol. „Din fericire, încă sunt tânăr şi eu şi înţeleg foarte bine plăcerile adolescenţilor şi distracţiile lor. Îi susţin pe cât posibil şi îi sfătuiesc să înveţe şi să se distreze în egală măsură, în această frumoasă perioadă a vieţii. Anii de liceu nu se vor întoarce niciodată şi adolescenţii trebuie să profite de vârsta pe care o au şi de experienţele pe care le acumulează acum. Sunt definitorii în dezvoltarea lor”, ne-a declarat Ştefan Lăzăroiu. De asemenea, tânărul politician a sprijinit şi Balul Bobocilor de la Colegiul Vlaicu Vodă, eveniment care a avut loc săptămâna trecută şi pentru care elevii de aici îi sunt recunoscători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email