Azi e şedinţă de Consiliu Local

Pe ultima sută de metri din această lună, Consiliul Local Curtea de Argeş se întruneşte astăzi în şedinţa ordinară din aprilie. Iniţial întrunirea a fost programată pentru marţi, dar, din motive mai mult sau mai puţin obiective, şedinţa a fost 

amânată pentru joi. Pe ordinea de zi a înâlnirii figurează 19 proiecte de hotărâri la care se adaugă punctul „diverse”. Ca o concesie făcută consilierilor care vor să plece din oraş la sfârşit de săptămână, şedinţa va începe la orele 12.00 şi nu la 15.00, la cât începe de obicei.
Aleşii urbeii trebuie să se pronunţe asupra mai multor proiecte care, nu e aşa, sunt  de importanţă vitală pentru municipiu, cum ar fi câteva studii de fezabilitate ori proiecte mai mult sau mai puţin fanteziste. De departe cel mai interesant este proiectul referitor la vânzarea terenului pe care acum se află supermarketul Plus, având în vedere discuţiile apărute în jurul acestui subiect. Au venit şi nişte bani pentru continuarea unor lucrări, astfel încât va avea loc o rectificare de buget, iar consilierii locali vor decide dacă aprobă sau nu concesionarea unor suprafeţe de teren pentru amenajarea unor balcoane. E de aşteptat ca şedinţa să dureze ceva mai mult, date fiind cele 19 puncte de pe ordinea de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email