Averile şefilor de servicii subordonate Primăriei municipiului

Funcţionarii publici din cadrul Primăriei Curtea de Argeş au completat recent declaraţiile de avere, care au fost postate pe site-ul instituţiei. După ce aţi aflat averile celor care conduc principalele departamente din cadrul Primăriei, acum vă prezentăm averile şefilor de servicii subordonate instituţiei.
Melania Corina Zarioiu, şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP)
Potrivit declaraţiei de avere, Melania Corina Zarioiu deţine două terenuri, dintre care două în comuna Valea Iaşului, de 1.280 mp, respectiv 2.187 mp, dar şi un teren în comuna Cicăneşti. Totodată, şeful SPCLEP mai are şi un autoturism Audi A8. Aceasta nu are conturi, dar nici datorii la bănci, iar din salariu a încasat suma de 17.904 lei.
Mariana Moise, şeful Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS)
Şeful SPAS nu are terenuri şi nici casă, potrivit declaraţiei de avere, însă deţine un autoturism Ford,  fabricat în anul 1995. Mariana Moise nu are niciun cont în bancă, însă, în schimb, are un credit la ING în valoare de 55.000 de lei, care este scadent în anul 2019. Din salariul a încasat suma de 31.734 de lei, iar soţul, angajat la Primărie, a încasat din salariu 9.693 de lei.
Marin Florea, şeful Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare (S.P.P.T.O.)
Potrivit declaraţie de avere Marin Florea a cumpărat anul trecut un teren în suprafaţă de 1.535 mp în comuna Ciofrângeni, dar şi o casă de vacanţă în aceeaşi localitate. Acesta mai deţine un apartament de 60 mp în Curtea de Argeş şi un autoturism Audi, fabricat în anul 2002. Şeful S.P.P.T.O. nu are conturi sau depozite bancare, dar nici datorii. Din salariu a încasat suma de 7.064 de lei, iar soţia, care a lucrat în afara ţării, a realizat venituri în valoare de 4.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email