Averile şefilor de departamente din Primărie

Recent, funcţionarii publici din cadrul Primăriei municipiului Curtea de Argeş au postat pe site-ul instituţiei declaraţiile de avere. Cât de mult s-au îmbogăţit, câte proprietăţi deţin sau ce venituri au realizat secretarul Primăriei şi şefii principalelor departamente din cadrul instituţiei aflaţi din rândurile de mai jos.

Radu Chirca

Radu Chirca, secretarul Primăriei, deţine două terenuri în Curtea de Argeş, unul cumpărat de 700 mp şi altul de 2.500 mp primit drept moştenire, dar şi o casă de locuit în suprafaţă de 126 mp, pe care a construit-o în anul 2001. Acesta mai are un autoturism Dacia Logan, pe care l-a cumpărat în anul 2007. Potrivit declaraţiei de avere, Radu Chirca nu are conturi în bancă, însă, în schimb are un credit în valoare de 24.000 lei, scadent în anul 2018. Din salariu, acesta a încasat suma de 42.049 lei, iar soţia 14.600 lei.

Gheorghe Dincă

Şeful Biroului Impozite şi Taxe Locale, Gheorghe Dincă, nu stă deloc rău la capitolul „avere”. Acesta deţine patru terenuri, trei în comuna Cicăneşti şi unul în comuna Perişani, judeţul Vâlcea. Gheorghe Dincă mai are un apartament şi o garsonieră în Curtea de Argeş, dar şi o casă de vacanţă primită moştenire în comuna Cicăneşti. Potrivit ultimei declaraţii de avere, acesta nu are niciun autoturism, dar în schimb deţine două utilaje agricole. Gheorghe Dincă nu are conturi sau datorii la bănci, iar din salariu a încasat suma de 25.000 de lei. Soţia, medic de familie, a primit din salariu 78.918 de lei.

Gheorghe Florescu

Gheorghe Florescu, directorul economic al Primăriei, deţine un teren agricol şi unul intravilan, în Dâmboviţa, ambele moştenite în anul 2001. Acesta are un apartament în Curtea de Argeş, un altul în Piteşti, dar şi o casă în Voineşti. Directorul economic al Primăriei deţine şi două autotursime un Opel, o Dacie, dar şi un tractor. De asemenea, Gheorghe Florescu are şi două conturi în bancă, în valoare de 79.444 lei, respectiv 17.889 lei, cu unul în plus faţă de anul trecut. Salariul directorului economic a fost de 39.329 lei în ultimul an, iar soţia, care lucrează la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, a câştigat 19.200 de lei.

Nicolae Păunescu

 Şeful Biroului Transporturi, Nicolae Păunescu, a moştenit trei terenuri de 1,1 ha, 1,25 ha, respectiv 2 ha. Totodată, acesta a mai moştenit un apartament de 70 mp în Curtea de Argeş şi o casă de 92 mp în comuna Merişani. Nicoale Păuenscu are şi două autoturisme, un Seat Ibiza şi o Skoda Octavia, cu unul în plus faţă de anul trecut. Potrivit declaraţiei de avere, acesta are o icoană de argint veche ce valorează 20.000 de euro, dar şu bijuterii de aur şi argint în valoare de 10.000 de euro. Nu are conturi ori datorii la bănci, iar din salariu a încasat 16.886 de lei, iar soţia sa tot din salariu a primit 21.000 de lei. 

Dorin Savu

Potrivit declaraţiei de avere, Dorin Savu, şeful de la Personal, deţine un teren şi o casă în comuna Hârtieşti din 2002 şi un apartament în Curtea de Argeş cumpărat în anul 2001. În 2011 fiica sa a cumpărat un alt apartament în Bucureşti. Acesta nu are autoturism, dar nici conturi sau datorii la bănci. Din salariu, şeful de la Personal a încasat 23.609 lei, iar soţia a primit din salariu 7.854 de lei, la care se mai adaugă suma de 16.800 de lei din dividende.

Isabel Janina Zarioiu

 

Consilierul juriridic Isabel Janina Zaroiu este cu siguranţă unul dintre funcţionarii publici cu o avere de invidiat. Aceasta deţine nu mai puţin de 7 terenuri, dintre care 3 în Curtea de Argeş şi altele 4 în comuna Arefu. Totodată, aceasta mai are un apartament în Bucureşti, dar şi trei case în Curtea de Argeş. Potrivit declaraţiei de avere, nu deţine niciun autoturism, niciun cont în bancă, însă în schimb are un credit de 65.000 de lei, scadent în anul 2018. Din salariu a încasat 16.300 lei, în timp ce soţul a primit tot din salariu 47.600 de lei. Însă, cei doi au mai încasat peste 100.000 de lei din dividende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email