Averile funcţionarilor din Primărie

Funcţionarii publici din cadrul Primăriei municipiului Curtea de Argeş au postat pe site-ul instituţiei declaraţiile de avere. Iată care sunt averile pe care le au secretarul instituţiei, dar şi şefii departamentelor din Primărie:
Secretarul municipiului, Radu Chirca, are două terenuri în Curtea de Argeş
Secretarul Primăriei deţine două terenuri, ambele cumpărate în Curtea de Argeş, de 700 mp şi 2.500 mp, dar şi o casă de locuit în suprafaţă de 120 mp, pe care a achiziţionat-o în anul 2001. Acesta mai are un autoturism Dacia Logan, pe care l-a cumpărat în anul 2007. Potrivit declaraţiei de avere, Radu Chirca nu are conturi în bancă, însă, în schimb are două credite de 16.000 şi 12.000 lei, unul scadent în anul 2017, iar altul în 2018. Din salariu acesta a încasat suma de 40.238, iar soţia 14.030 lei.
Şeful Biroului Impozite şi Taxe Locale,Gheorghe Dincă, are casă de vacanţă
Şeful Biroului Impozite şi Taxe Locale, Gheorghe Dincă, are o declaraţie de avere destul de încărcată. Acesta deţine patru terenuri dintre care unul a fost moştenit, un apartament şi o garsonieră în Curtea de Argeş şi o casă de vacanţă primită tot moştenire în comuna Cicăneşti. Potrivit declaraţie de avere acesta nu are niciun autoturism, dar în schimb deţine două utilaje agricole. Gheorghe Dincă nu are conturi sau datorii la bănci, iar din salariu a încasat suma de 24.964 de lei. Soţia a primit din salariu 49.251 de lei.
Directorul economic al Primăriei, Gheorghe Florescu, terenuri în Dâmboviţa
Gheorghe Florescu, directorul economic al Primăriei, deţine un teren agricol şi unul intravilan, în Dâmboviţa, ambele dobândite în anul 2001, prin moştenire La capitolul clădiri, directorul economic al Primăriei are un apartament în Curtea de Argeş cumpărat în anul 1995, o casă în Dâmboviţa construită în anul 2004, la care se adaugă un apartament în Piteşti, pe care l-a moştenit în anul 2001. Acesta deţine două autoturisme Opel, o Dacie şi un tractor. De asemenea, Gheorghe Florescu are în bancă un cont în valoare de 82.000 de lei, deschis în anul 2010. Salariul directorului economic este de 30.202 lei pe an, iar soţia, care lucrează la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, câştigă 18.443 lei. Din activităţi agricole a mai încasat suma de 12.000 de lei.
Şeful Biroului Transporturi, Nicolae Păunescu, are o icoană în valoare de 20.000 de euro
Şeful Biroului Transporturi, Nicolae Păunescu, de deţine două terenuri primite moştenire în anul 1993, un apartament la Curtea de Argeş şi o casă la Merişani, bunuri pe care le-a dobândit tot în urma unei moşteniri. Potrivit declaraţiei de avere acesta are un autoturism Seat Ibiza, dar şi bijuterii de aur şi argint în valoare de 10.000 de euro la care se adaugă o icoană de argint veche în valoare de 20.000 de euro. Din salariul de funcţionar public şeful de la Transporturi câştigă într-un an 16.969 lei iar soţia aduce în casă din salariu 21.000 lei.
Şeful de la Resurse Umane, Dorin Savu, casă de vacanţă în Hârtieşti
Potrivit declaraţiei de avere, Dorin Savu, şeful de la Personal, deţine un teren în comuna Hârtieşti din 2002, un apartament în Curtea de Argeş, unul în Bucureşti şi o casă de vacanţă. Acesta nu are autoturism, dar nici conturi sau datorii la bănci. Din salariu, şeful de la Personal a încasat 23.300 de lei, iar soţia a primit din salariu 6.966 de lei, la care se mai adaugă suma de 12.600 de lei din dividende.
Consilierul juridic Isabel Janina Zaroiu, două terenuri în Curtea de Argeş şi patru în comuna Arefu
Isabel Janina Zarioiu se numără printre cei mai înstăriţi funcţionari publici iar declaraţia de avere vine să confirme acest lucru. Consilierul juridic al Primăriei deţine trei terenuri în Curtea de Argeş şi patru terenuri în comuna Arefu. Totodată, aceasta mai are un apartament în Bucureşti, dar şi trei case în Curtea de Argeş. Potrivit declaraţiei de avere nu deţine niciun autoturism, niciun cont în bancă, însă în schimb are un credit de 65.000 de lei, scadent în anul 2018. Din salariu a încasat 15.918 lei, la care se adaugă din dividende suma de 12.600 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email