Avaria la conducta de apă a fost provocată de o firmă care nu a respectat avizul primit. Furnizarea apei va fi reluată astăzi

Avaria la conducta magistrală de apă care  s-a produs loc joi după-amiaza la Curtea de Argeș a fost produsă de o firmă care făcea lucrări fără să respecte condițiile impuse prin avizul dat, informează Aquaterm, care precizează că în cursul zilei de astăzi furnizaea apei va fi reluată. Iată anunțul Aquaterm.
Informăm utilizatorii sistemului de alimentare cu apă din mun. Curtea de Argeș, com. Băiculești, com. Valea Danului și com. Valea Iasului, că angajații SC AQUATERM AG 98 SA depun toate eforturile pentru remedierea unei avarii majore la conducta magistrală de apă de pe b-dul Basarabilor, avarie provocată de către o firmă care efectua lucrări de instalare a unui cablu electric subteran, fără respectarea condițiilor impuse prin avizul eliberat de  SC AQUATERM AG 98 SA.
Estimăm că avaria vă fi remediata în cursul zilei de 17.11.2023, echipele de intervenție ale SC AQUATERM AG 98 SA făcând tot posibilul ca rețeaua de apă să fie realimentată după prânz.
Director general,
Claudia Mihăilescu

2 thoughts on “Avaria la conducta de apă a fost provocată de o firmă care nu a respectat avizul primit. Furnizarea apei va fi reluată astăzi

  1. Nu ar fi bine sa initiati un proiect de HCL prin care in afara de aducerea la starea initiala sa se aplice si o amenda grea pt disconfortul creat miilor de abonati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email