A rămas cum s-a decis iniţial! Autostrada Curtea de Argeş – Tigveni, realizată de austriecii de la PORR

Austriecii de la PORR, firma care a fost declarată câştigătoare a licitaţiei pentru realizarea secţiunii 4 a autostrăzii Piteşti – Sibiu, respectiv  Curtea de Argeş- Tigveni, vor face acest tronson, în ciuda contestaţiilor şi proceselor depuse şi intentate de cei care au pierdut licitaţia.

„Vineri, 3 septembrie, la o distanță de 6 luni de la prima desemnare a câștigătorului, urmare depunerii de contestații și plângeri atât la CNSC cât și la Curtea de Apel București, CNAIR a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor dispus de C.A.B prin Hotărârea Civilă nr. 1230/2021 din data de 08.06.2021 pronunțată în Dosarul nr. 2548/2/2021”, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Ofertantul desemnat caștigător a rămas S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. cu preţul de 1.678.873.121,77 lei, fără TVA.

Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luniperioada de proiectare și 44 luni perioada de execuție a lucrărilor,

Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Piteşti, Secţiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeş, în lungime de 9,86 km.

Una dintre lucrările principale ce urmează a fi realizate în cadrul acestui contract este construcția unui tunel cu o lungime de1.350 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea din nou a perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, se mai arată în comunicatul CNAIR.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email