Au venit conservele de carne de la Uniunea Europeană

Veşti bune pentru argeşenii care beneficiază de alimente gratuite din partea Uniunii Europene. Conducerea Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) din cadrul Primăriei Curtea de Argeş a anunţat cu au sosit şi conservele de carne, ce urmează să fie împărţite cetăţenilor din municipiu. „Am primit la depozit şi conservele de carne. Pe această cale îi anunţăm pe argeşeni care au ridicat o parte din ajutoare să vină la depozit să primească şi aceste conserve”, ne-a spus Mariana Moise, şeful SPAS.
Anul acesta, cei 2.130 de argeşeni care se află pe lista emisă de Consiliul Judeţean Argeş vor primi câte 17 kilograme de făină, 9 kilograme de mălai, un kilogram de paste făinoase, 6 litri de ulei, 1,6 kilograme de roşii în suc propriu, un borcan de 800 de grame cu zacuscă, unul de 500 de grame cu miere, o conservă de carne de porc şi 3 kilograme de zahăr.
Cei care se prezintă pentru ridicarea alimentelor trebuie să aibă asupra lor copie după buletin, iar în cazul minorilor certificat de naştere. De asemenea, persoanele cu handicap accentuat şi grav trebuie să prezinte copia certificatului de încadrare în grad de handicap valabilă la zi, şomerii, carnetul de evidenţă vizat la zi, beneficiarii de ajutor social, dispoziţia de plată, iar pensionarii cu pensie până la 400 lei vor prezenta o copie după ultimul cupon de pensie.
Argeşenii îşi pot ridica alimentele de la depozitul din incinta Grupului Şcolar Auto din municipiul nostru, în zilele de marţi, miercuri şi vineri, între orele 10:00 – 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email