Au început mandatul 19 consilieri, îl termină 17

După ce şi Magda Marin şi-a dat demisia din Consiliul Local, acesta rămâne cu 18 membri, de fapt, legal, 17, pentru că Luca Căruntu este contestat şi există, spun foştii săi colegi de partid, o hotărâre care nu i-ar mai da dreptul să fie consilier local PPDD.

Consiliul Local Curtea de Argeş actual, care se va mai întruni în şedinţă doar în luna mai, a pornit la drum în 2012 cu 19 consilieri – de la USL Cristian Mitrofan, Constantin Panţurescu, Sorin Sorescu, Ştefan Dumitrache, Ioan Ghiţă, Gheorghe Boncea, Gheorghe Popa, Silviu Popescu, Constantin Stanca, Gabriel Jubleanu, Ion Şerban, Marius Deaconu, de la Alianţa pentru Argeş şi Muscel Costinel Vasilescu, Gheorghe Nicuţ, Vasile Sabie, Victor Suhan, iar de la PPDD Mihăiţă Nastea, Mihai Deaconu, Luca Căruntu.

Primul care a plecat a fost Mihai Deaconu, ales deputat de Mioveni şi care acum candidează pentru Primăria Muşăteşti. În locul său, după multe luni, a intrat în Consiliu Nicolae Nedelcu. Apoi Sorin Sorescu a plecat la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, iar în locul său a intrat în Consiliu Gheorghe Iordăchescu. Şi-au mai dat demisia Costinel Vasilescu şi Gheorghe Nicuţ, în locul lor intrând Gheorghe Alecsei şi Magda Marin, cea care şi-a dat, la rându-i, demisia, săptămâna trecută. Ioan Ghiţă a fost găsit definitiv incompatibil şi a fost nevoit să plece, dar nimeni nu i-a luat locul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email