Au furat 5000 de euro şi bijuterii în valoare de 7000 de euro dintr-o casă din Curtea de Argeş

Doi bărbaţi au furat în zilele de Crăciun bani şi bijuterii în valoare de peste 10.000 de euro dintr-o locuinţă din Curtea de Argeş. Cei doi hoţi au fost reţinuţi.

În ziua de 31 decembrie 2021, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au reținut doi bărbați, de 47 de ani, din Tigveni, respectiv de 39 de ani, din Curtea de Argeș, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat,

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 25-27 decembrie 2021, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din municipiul Curtea de Argeș, de unde ar fi sustras 5.000 de euro și bijuterii în valoare de aproximativ 7.000 de euro.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele bărbaților, din comuna Tigveni și municipiul Curtea de Argeș.

În ziua de 31 decembrie 2021, după administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior, au fost prezentați, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, în ceea ce-l privește pe bărbatul de 47 de ani și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru bărbatul de 39 de ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email