Au fost stabilite preţurile minime pentru închirierea terenurilor şi spaţiilor comerciale din domeniul public al municipiului la Curtea de Argeş

Terenurilor și spațiile comerciale proprietate publică și privată situate în municipiul Curtea de Argeș vor fi închiriate pornind de la un preţ minim, conform unei recente hotărâri a Consiliului Local. O decizie referitoare la modul de stabilire a prețului minim de închiriere a fost aprobată la ultima şedinţă.

Modul în care se stabileşte preţul minim este complicat, un specialist în evaluări făcând un studiu de piaţă şi o propunere în acest sens. Cert este că chiria minimă va fi stabilită în funcţie de suprafaţă, de zona în care se află terenul sau spaţiul comercial, precum şi de alte variabile. Studiul de piaţă cuprinde valorile orientative, minime, consemnate pe piaţa imobiliară de la Curtea de Argeş. Închirierea spaţiilor şi terenurilor din domeniul public şi privat se va face conform Codului Administrativ, dar nu la mai puţin de tarífele minime stabilite prin studiul de piaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email