Au fost reluate lucrările de amenajare la sediul Salvamont Curtea de Argeş

O echipă de muncitori a reluat de câteva zile lucrările de la noul sediu al Salvamont Curtea de Argeş, care va fi amenajat în clădirea unei foste centrale termice aflată în curtea Spitalului. Fondurile necesare pentru realizarea lucrărilor au fost alocate de către Consiliul Judeţean Argeş. „S-au reluat de ceva timp lucrările de amenajare a sediului din Curtea de Argeş. Din discuţiile avute cu cei care se ocupă de amenajare totul ar putea fi gata în două – trei luni de zile. Noul sediu va avea un garaj pentru autoturismele de la Salvamont, câteva birouri, dar şi o sală de antrenament pentru salvamontişti”, a declarat Adrian Dăscălescu, din cadrul Salvamont Curtea de Argeş. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email