Au fost aleşi cei mai frumoşi boboci de la Liceul Tehnologic Forestier

Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din municipiul nostru a găzduit, vineri seara, Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Forestier. Pentru aproape două ore spectatorii prezenţi în sala de spectacole au fost martorii unui spectacol complet, ce a cuprins dans, muzică, interpretare actoricească, în acelaşi timp admirând şi ţinutele de gală ale concurenţilor.
Oragnizatorii au prezentat un program cu multe scenete comice, momente amuzante, dar şi cu un concurs de „Miss şi Mister Boboc”, în cadrul căruia s-au întrecut şase perechi de boboci. Cei mai emoţionaţi au fost concurenţii care au fost nevoiţi să treacă printr-o mulţime de probe, ce i-au pus în dificultate. Astfel, după ce s-au prezentat în faţa juriului, şi au trecut de proba de cultura generală, bobocii au fost chemaţi din nou pe scenă pentru o probă prin care trebuiau să-şi demonstreze aptitudinile. Aceştia au ales să danseze, să cânte sau chiar să prezinte mai multe scenete amuzante, fiecare încercând să arate publicului şi juriului că sunt talentaţi. Din cadrul balului nu a lipsit nici proba de dans. Concurenţii au fost puşi în situaţia de a demonstra că pot ţine piept unei petreceri în adevăratul sens al cuvântului şi să arate că ştiu să danseze pe ritmuri de vals, latino, hip-hop sau muzică populară.
De departe, însă, cel mai aşteptat moment al serii a fost decernarea premiilor şi anunţarea câştigătorilor. Astfel, titlul de Miss Boboc i-a revenit Dianei Ionescu, în timp ce Florin Liviu Becheru a câştigat titlul de Mister Boboc. Din păcate pentru toţi participanţii, timpul s-a scurs foarte repede şi balul a luat sfârşit, dar atât cadrele didactice cât şi elevii au rămas cu amintiri de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email