Au fost aleşi cei mai frumoşi „boboci” de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”

Toată suflarea de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” s-a adunat vineri seara la Restaurantul „Wolf”, locul în care s-a desfăşurat tradiţionalul Bal al Bobocilor. Pe muzică bună şi într-o atmosferă deosebită, tinerii şi-au ales cei mai frumoşi colegi, dar numai după ce aceştia au fost supuşi unor probe care mai de care mai atractive.
Evenimentul a îneput cu vizonarea unui film realizat în momentul în care au fost aleşi concurenţii de la concursul de „Miss & Mister Boboc”, după care a urmat prima probă, în cadrul căreia participanţii s-au prezentat în faţa juriului. Apoi, după o scurtă pauză, bobocii au fost din nou invitaţi pe scenă, pentru cea de-a doua probă. Astfel, pentru a obţine punctajul maxim, aceştia au fost nevoiţi să recite poezii, dar nu oricum, ci pe diferite melodii. Versurile lui Mihai Eminescu sau cele ale poetului Nichita Stănescu, recitate pe melodiile trupei BUG Mafia, au fost pe placul publicului, care i-a aplaudat pe concurenţii. Concursul a continuat cu o probă de echipă de această dată. Fetele, bineînţeles cu sprijinul băieţilor, au fost nevoite să-şi deomnstreze îndemânarea pe skate-board, să facă ridicări cu o ganteră sau să lovească o minge de baschet. Pentru concurente nu a fost deloc uşor, iar de cele mai multe ori acestea au fost salvate de partenerii lor, care au făcut tot cea ce au putut pentru ca totul să se termine cu bine. Din cadrul balului nu a lipsit nici proba de aptitudini, unde fiecare dintre concurenţi şi-a evidenţiat talentul cum a ştiut mai bine. S-a dansat, s-a cântat, s-au jucat scenete, s-au prezentat momente de pantomimă sau chiar s-a pictat. Toţi bobocii s-au descurcat minunat la această probă, reuşind totodată să impresioneze juriul.
La finalul programului a avut loc festivitatea de premiere a concursului de Miss şi Mister Boboc. Titlul şi coroniţa de Miss Boboc 2013 au fost oferite Andreei Dumitraşcu, în timp ce titlul de Mister Boboc i-a revenit lui Andi Adam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email