Au fost aleşi cei mai frumoşi boboci ai Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă”

Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” şi-a desemnat la sfâşitul săptămânii trecute cei mai frumoi boboci. În lupta pentru mult râvnitul titlul de „Miss” şi „Mister” s-au înscris patru perechi de concurenţi, iar aceştia au trebuit să treacă de mai multe probe puse la cale de elevii organizatori.
Toţi elevii de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” şi-au dat întâlnire vineri seara la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”, unde a avut loc ediţia din acest an a Balului Bobocior, un spectacol de umor, muzică şi dans, dar şi un concurs de Miss şi Mister Boboc. Patru perechi de concurenţi s-au luptat pentru titlul de cel mai frumos boboc. Încurajaţi de prieteni, colegi şi părinţi, cei opt elevi au trebuit să treacă de mai multe probe, în cadrul cărora le-a fost testată inteligenţa şi creativitatea. Balul Bobocilor a început cu vizionarea unui film în care au fost prezentate momentele în care au fost aleşi concurenţii de la concursul de „Miss & Mister Boboc”, după care a urmat prima probă, una de încălzire, în cadrul căreia participanţii s-au prezentat în faţa juriului. Apoi, după o scurtă pauză, bobocii au fost din nou invitaţi pe scenă, pentru cea de-a doua probă, cea de cultură generală. Aici unii dintre boboci s-au descurcat perfect, în timp ce alţii s-au bazat pe public, care le-a „şoptit” răspunsurile corecte. În cadrul unei alte probe, băieţii au fost nevoiţi să bată cuie, iare fetele să îşi demonstreze calităţile de bune gospodine, curăţând ceapă. Faptul că unii dintre băieţi nu au reuşit să bată cele două cuie pe care le-au primit sau că fetele au terminat proba cu ochii în lacrimi, a stârnit hohote de râs în sala de spectacole. Ultima probă din cadrul concursului a fost cea de aptitudini, probă ce le-a oferit concurenţilor posibilitatea de a-şi etala talentul cum au ştiut mai bine. Astfel, aceştia au cântat, au dansat, au pictat sau au mixat muzică, încercând din răsputeri să convingă juriul că merită să câştige concursul.
Moment inedit
Aporoape de finalul evenimentului, pe scena Centrului de Cultură şi Arte şi-a făcut apariţia un invitat surpriză, Leon, cel care a impresionat o ţară întreagă la show-ul de televiziune „Românii au talent”. Acesta a susţinut un moment emoţionant de teatru cu umbre şi, mai mult decât atât, chiar i-a învăţat pe cei din sală mici trucuri. Totodată, folosindu-se doar de mâini, acesta a prezentat cu ajutorul umbrelor un ocol al pământului, reuşind să creeze pe pânza albă imagini specifice fiecărui continent de pe pământ. Momentul său artistic a fost apreciat, publicul aplaudându-l pe Leon în picioare.
La final, după încheierea tuturor probelor şi după ce juriul a delibertat, a sosit şi cel mai aşteptat moment al serii, desemnarea câştigătorilor. Alexandra Roşu şi Radu Diaconescu au obţinut în acest an titlul de Miss şi Mister Boboc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email