Au crescut veniturile Serviciului Public Piețe

Conducerea Serviciului Public Piețe, Târguri și Oboare (SPPTO) a făcut public raportul de activitate pentru anul trecut. Potrivit documentului, veniturile acestui Serviciu Public au crescut în 2023 la 1.131.238 lei, față de 904.655 în 2022. La SPPTO lucrează 11 persoane –șef serviciu, tehnician contabil, 4 casieri, 5 persoane la întreținere și salubrizare.

Referitor la planul de intervenții și lucrări pentru 2024,SPPTO, „cu bunăvoința și susținerea administrației locale și a Consiliului Local”,  intenționează să transforme Piața Posada într-o piață „operațională, curată, îngrijită și atractivă, având astfel speranța și intenția să închiriem și ultimele două spații comerciale rămase disponibile și neînchiriate în incintă”, conform raportului.

De asemenea, Ionel Păunescu, șeful SPPTO, mai scrie că își propune în acest an „reconfigurarea și modernizarea sectorului de brânzeturi și lactate din incinta Piaței Centrale și achiziția a cinci vitrine frigorifice, amplasarea unui acces automat la toaletele publice, reparația și recondiționarea instalației electrice la etajul halei de carne”.

Șeful Piețelor mai scrie că „printr-o bună colaborare și comunicare, dar și cu ajutorul și sprijinul administrației locale și al Consiliului Local, de care am beneficiat până în prezent, vom putea aduce în tip foarte multe îmbunătățiri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email