Au câştigat 500 de milioane obligând 3 tinere să se prostitueze

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în comiterea infracţiunii de trafic de persoane.La data de 26 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat 5 percheziţii domiciliare (una în judeţul Argeş şi 4 în judeţul Dâmboviţa), la locuinţele unor persoane, bănuite de trafic de persoane. La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie 2014 – februarie, membrii grupării ar fi recrutat tinere de pe raza municipiilor Piteşti şi Târgovişte, le-ar fi adăpostit şi constrâns, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu clienţi racolaţi prin intermediul anunţurilor din presa locală.

Membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi obţinut din infracţiuni aproximativ 50.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 11 telefoane mobile, înscrisuri, precum şi sume de bani susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

 

De asemenea, au fost identificate trei tinere, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, care ar fi victime ale grupării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email