Au apărut hoţii de miei

Doi bărbaţi au furat un miel dintr-o gospodărie din comuna Brăduleţ, pe care ulterior l-au mâncat. Hoţii au fost prinşi de poliţiştii comunei şi vor fi cercetaţi penal pentru furt calificat şi violare de domiciliu. 

Furtul s-a comis în noaptea de 28 spre 29 martie în comuna Brăduleţ. Cei doi bărbaţi au băut la o cârciumă din localitate, după care li s-a făcut foame. Aşa că au hotărât să fure ceva pentru a mânca. Toma N., de 53 de ani, din Câmpulung şi Petre Ş., de 44 de ani, din Curtea de Argeş locuiau temporar la o casă din comună, pe care Toma N. a moştenit-o de la mama sa. Bărbaţii au sărit gardul în grădina unei femei, despre care ştiau ei că are oi. Au intrat în grajd, au pus mâna pe cel mai mare miel, după care au intrat într-o bucătărie de vară, separată de casă, de unde au luat mai multe ustensile de grădinărit. În tot acest timp, proprietara gospodăriei, Ileana G. dormea liniştită în casă. 

Au mâncat mielul la grătar

Cei doi şi-au luat prada şi au mers la locuinţa lui Toma N., aflată la numai câteva case distanţă. Au tăiat mielul, au făcut focul pentru a-l prepara şi apoi l-au mâncat. A doua zi proprietara a văzut că îi lipseşte unul dintre miei şi a mers la poliţia din comună să reclame furtul. După o serie de cercetări, oamenii legii i-au identificat pe hoţi, ei fiind doi cunoscuţi mai vechi ai poliţiei pentru astfel de fapte. I-au găsit pe aceştia dormind ghiftuiţi în casa unuia dintre ei, lângă oasele rămase de la miel. O parte dintre uneltele furate au fost înapoiate femeii păgubite, cealaltă parte se pare că fusese vândută de hoţi. Pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare cercetării penale pentru furt calificat şi violare de domiciliu. Cei doi au despăgubit femeia cu suma de 250 lei, pentru prejudiciul adus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email