Atletic Bradu a câştigat şi Cupa României pe judeţul Argeş

Marţi seara de la ora 18.00 s-a disputat pe stadionul de la Ştefăneşti, finala Cupei României, ediţia 2010 – 2011, pe judeţul Argeş. S-au întâlnit Atletic Bradu şi Unirea Costeşti. Proaspăt promovată în Liga a III-a, Atletic Bradu a câştigat finala cu scorul de 3 – 1 (0 – 0), prin golurile înscrise de Păvăluţă (46 şi 57) şi Cristinel Soare (87). Pentru Unirea Costeşti a marcat portarul Olteanu de la Atletic Bradu, dar în proprie poartă! Echipa din Bradu, antrenată de cel mai tânăr tehnician din fotbalul românesc la acest nivel, Bogdan Vişan (29 de ani), a câştigat în acest sezon recent încheiat, tot ce era de câştigat: campionatul unde a evoluat, Cupa României pe judeţul Argeş, precum şi barajul de promovare în Liga a III-a. Mai mult, echipa a doua de la Atletic Bradu a câştigat campionatul judeţului Argeş la categoria unde a jucat.

Autogol ca în filmele cu tâmpiţi…

În prima repriză, Unirea Costeşti a rezistat fără să primească gol, profitînd şi de lejeritatea şi uşurinţa cu care au evoluat jucătorii lui Bogdan Vişan. Mulţumiţi că au promovat în Liga a III-a, jucătorii din Bradu au luat meciul la „mişto”, jucând mai mult pentru spectacol în faţa a 3-400 de spectatori. După 0 – 0 la pauză, Vişan îl introduce pe atacantul Păvăluţă care în secunda 30 a reprizei secunde deschide scorul. A urmat cel mai penibil, incredibil şi hazliu autogol al sezonului. Fundaşii de la Atletic Bradu pasau între ei în preajma propriului careu. Niciun adversar nu-i presa, iar Velianu a trimis către propriul  portar, Olteanu. Mingea a sărit ciudat dintr-un dâmb şi a trecut de Olteanu de parcă acesta făcea „nani”, şi când s-a trezit, mingea era în poartă!!! Ca în filmele cu tâmpiţi…

Antrenorul Nicolae Georgescu a aruncat cu telefonul în teren

Peste 5 minute, arbitrul dictează corect, penalty pentru Bradu. Nemulţumit, antrenorul de la Unirea Costeşti, Nicolae Georgescu, care este director la Şcoala nr. 20 din Piteşti, aruncă telefonul în teren! Din tribună, suporterii din Costeşti aruncă şi ei cu bidoane de suc, unul din ele lovindu-l pe arbitrul de rezervă. Penaltyul este apărat de portarul Bursuc, un grăsuţ de 38 de „anişori” care a plonjat şi a pus burta pe minge! În minutul 61 s-a făcut 2 – 1, Păvăluţă reuşind dubla, iar în minutul 88, Cristinel Soare a închis tabela: 3 – 1 pentru Atletic Bradu.

Consilierul de la primărie care a împlinit 39 de ani,  n-a vrut să iasă de pe teren!

În minutul 70 antrenorul Bogdan Vişan a vrut să-l schimbe pe atacantul Cristinel Soare, care este consilier pe probleme de sport al primarului de la Bradu. Consilierul de 39 de ani n-a vrut să iasă de pe teren, iar antrenorul Vişan a părăsit echipa fiind decis să nu se mai întoarcă la Atletic Bradu! Bogdan Vişan n-a fost prezent la festivitatea de premiere organizată de AJF Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email