Aţi crezut că am scăpat, că problema s-a rezolvat?! A reînceput să curgă zeama pestilenţială din maşinile de gunoi

Foto Didi Dumitrescu

De ceva timp maşinile care adunau gunoiul din Curtea de Argeş şi în urma cărora rămânea o dâră de lichid urât mirositor au fost schimbate. Noul operator de gunoi a adus maşini ce păreau noi şi din care nu mai curgea nimic. Sigur, deşeurile depozitate selectiv de cetăţeni sunt aruncate de-a valma în maşină, cartoanele şi plasticul convieţuind „armonios”, dar asta e problemă veche ce pare fără rezolvare la Curtea de Argeş.

Fără rezolvare pare să fie şi problema lichidului care curge din maşini, pentru că după o perioadă în care maşinile cele noi, sau ceva mai noi, de gunoi, nu lăsau urme, situaţia s-a schimbat.

Şi la pubele, aceeaşi mizerie

Cetăţenii spun că în apropierea pubelelor persistă un miros înţepător, mai ales acum, când temperatura de afară este foarte ridicată. Oamenii spun că în momentul în care pubelele sunt golite, se scurge din acestea un lichid care rămâne pe jos şi care miroase îngrozitor.

În condiţiile în care tarifele la gunoi au crescut periodic,  infecţia pe roţi ar trebui să aibă o altă soartă, iar abonaţii care plătesc cinstit şi corect să nu mai sufere şi din acest motiv.
În urmă cu ceva timp, Consiliul Local aproba un Regulament de salubrizare pentru oraş. Conform acestuia, locurile de depozitare a gunoiului trebuie spălate cu detergent, tocmai pentru ca situaţii de genul celei descrise mai sus să nu existe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email