Atenţie ! Strada Negru Vodă, un adevărat pericol

Muncitorii din cadrul societăţii Aquaterm au efectuat, în ultima parte a anului trecut, o serie de branşamente la reţele de alimentare cu apă aflate în mai multe zone ale municipiului. Însă, în urma acestor lucrări, pe străzile respective au rămas mai multe gropi sau chiar şanţuri care traversează carosabilul, care de cele mai multe ori îi pun în dificultate pe conducătorii auto. Aceştia trebuie să conducă prudent, cu atenţie sporită, pentru a nu risca să îşi avarieze autoturismele.

Cu o situaţie asemănătoare se confruntă şi cei care se deplasează zilnici cu autoturismul pe strada Negru Vodă din Curtea de Argeş, chiar în apropierea Judecătoriei. Aici asfaltul este străbătut dintr-o parte în cealaltă de un şanţ, iar şoferii sunt nevoiţi să reducă viteza pentru a-l traversa. Această problemă i-a fost semnalată şi directorului societăţii Aquaterm, în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local, în momentul în care a fost aprobat proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2015. Atunci, consilierul local Mihăiţă Nastea a propus ca Aquatermul să achiziţioneze un utilaj care să săpe pe sub asfalt, pentru a traversa în acest fel conductele de apă. „Eu cred că ar fi bine să se achiziţioneze o maşină specială care să poate săpa chiar pe sub stradă, pentru a putea înlocui conductele fără să mai fim nevoiţi să spargem asfaltul. Uitaţi-vă în zona Judecătoriei ce se întâmplă. Sunt câteva luni de când este acel şanţ, destul de adânc, şi încă nu a fost reparat”, a declarat Mihăiţă Nastea. La rândul său, directorul Ion Bolovan a ţinut să lămurească situaţia. „Am făcut acolo o lucrare de care era mare nevoie. Am fost obligaţi să spargem asfaltul pentru a face branşamentele la noua reţea de apă. Oricum eu nu văd unde este problema, pentru că aproape în fiecare zi acesta este adus la cotă. Imediat cum ne va permite timpul vom repara strada”, a răspuns directorul Aquaterm.

 

Până când asfaltul va fi reparat şoferii trebuie să circule cu atenţie, mai ales că de fiecare dată când plouă pietrişul din şanţ este luat de apă, iar adâncimea acestuia creşte semnificativ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email