Atenţie! „Pe linia dreaptă spre bariera de la Merişani se aruncă cu pietre în maşini!”

Şoseaua Piteşti – Curtea de Argeş are câteva zone în care pericolul pentru şoferi este maxim, şi nu din cauza gropilor din asfalt ori a altor probleme pe care le întâlnim pe toate drumurile din Argeş. De la Merişani la Băiculeşti, pe linia dreaptă de la barieră spre Curtea de Argeş, maşinile sunt lovite frecvent de pietrele aruncate de locatarii caselor din zonă, cei pe care îi ştim cu toţii. Săptămâna trecută cineva a postat pe facebook o poză cu parbrizul spart în acest fel.

Pe grupul de facebook Info Trafic Curtea de Argeş sunt postate zilnic mesaje ale şoferilor care trec pe acolo. În afara locurilor unde sunt probleme în trafic, şoferii semnalează şi problemele pe care le găsesc în trafic. Zilele trecute a fost publicată următoarea postare – „Aveţi grijă pe linia dreaptă spre bariera de la Merişani, se aruncă cu pietre!”, iar comentariile au fost numeroase – „Plângeri s-au făcut tot timpul”, „Ies din curte, aruncă cu piatra şi fug în casă…”,  „Au aruncat şi după mine într-o zi, am oprit, dar au fugit”,  „Am făcut plângere penală pentru distrugere de doi ani şi nu m-a întrebat nimeni nimic”, au scris membrii grupului pe facebook.

„Pe acolo Poliţia trece doar cu radarul!”

Mai mult, un alt şofer spune că „pe acolo Poliţia trece doar cu radarul…altceva nu-i interesează! În principiu, scopul lor principal nu este siguranţa cetăţeanului , sau a participantului la trafic, sau prevenirea anumitor situaţii ce pot să devină periculoase, ci acela de a face bani la Bugetul de Stat”.

Într-adevăr problema e veche. Ziarul nostru a scris despre faptul că şoferii care vin de la Piteşti la Curtea de Argeş s-au confruntat cu tot felul de situaţii bizare în acea zonă. Un bărbat ne-a povestit că într-o seară de toamnă s-a trezit cu o grămadă de cârpe aruncată în faţa maşinii de o femeie. Omul a oprit brusc, pentru că a avut impresia că este un copil înfăşurat în zdrenţele aruncate, iar în acel moment de maşină s-a apropiat un grup de bărbaţi nervoşi care strigau tot felul de injurii. Şoferul a înţeles că o doar o manevră pentru ca el să oprească maşina şi să fie jefuit, aşa că a plecat în trombă înainte ca inşii să ajungă la el.

Nici el, nici cei care au sesizat săptămâna trecută problema cu pietrele aruncate în parbriz, nu au făcut plângeri pentru că li s-a părut inutil.

Sursa foto facebook Info Trafic Curtea de Argeş

One thought on “Atenţie! „Pe linia dreaptă spre bariera de la Merişani se aruncă cu pietre în maşini!”

  1. Ati uitat ca tot acolo a fost omorat in bataie un om de 2 indivizi? tot acolo e centru de rromi care fac ce vor ei,fara sa fie trasi la raspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email