Astăzi se face recepţia lucrărilor la Parcul Fântâna lui Manole

 
Lucrările de la Parcul Fântâna lui Manole vor fi recepţionate astăzi. Modernizarea acestui parc a început la sfârşitul anului trecut, iar lucrările au fost finanţate de Administraţia Fondului de Mediu. Cu banii obţinuţi, peste 3 miliarde lei vechi, au 

fost montate bănci noi, a fost amenajat un nou loc de joacă pentru cei mici, au fost pavate aleile, a fost extins sistemul de iluminat şi cel de irigare şi, de asemenea, aici au fost plantaţi arbori şi arbuşti ornamentali. „Astăzi se va face o recepţie parţială a lucrărilor. Conform contractului încheiat, modernizarea parcului trebuia finalizată până la sfârşitul acestei luni. Până acum, lucrările s-au desfăşurat foarte bine şi în ultimele zile s-au făcut doar ultimele retuşuri”, ne-a declarat Claudia Gâlcă, expert la Compartimentul de Informatică şi Management de Proiect, din cadrul primăriei.
 Modernizarea parcului însă nu se va opri aici pentru că municipalitatea intenţionează să amenajeze o fântână arteziană, în locul bazinului. „Suntem în lucru şi cu acest proiect. În curând va fi depus spre aprobare şi sperăm să obţinem finanţarea necesară şi pentru această lucrare. Dacă reuşim să amenajăm şi fântâna arteziană, parcul va avea o înfăţişare cu adevărat europeană”, a mai spus Claudia Gâlcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email