Astăzi, şedinţă de Consiliu Local

Astăzi, începând cu orele 15,00, sala mare a Primăriei Curtea de Argeş va găzdui şedinţa ordinară a lunii martie a Consiliului Local municipal.
Pe ordinea de zi a întrunirii sunt 10 proiecte de hotărâri, dar printre ele nu se regăseşte şi cel referitor la bugetul municipiului pe 1013, acesta urmând să fie aprobat probabil într-o şedinţă extraordinară luna viitoare.
Astăzi consilierii locali vor discuta despre lucrările de interes local ca urmează să fie executate în acest an de beneficiarii de ajutor social, despre taxele de păşunat în 2013, despre Regulamentul de organizare şi funcţionare a Primăriei Curtea de Argeş, despre organigrama şi statul de funcţii al primăriei şi al serviciilor publice fără personalitate juridică.
De asemenea, consilierii locali vor discuta despre transportul public local de persoane în Curtea de Argeş şi vor aproba Programul de transport public. Un proiect de hotărâre aşteptat şi care va fi probabil discutat pe larg este cel referitor la programul de lucrări al Serviciului public de Gospodărie Comunală pentru anul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email