Astăzi are loc licitaţia pentru marea asfaltare!

Astăzi, la ora 10, la Primărie are loc licitaţia pentru marea asfaltare. După cum aţi aflat dintr-un număr anterior al ziarului nostru, licitaţia a fost suspendată preţ de un minut pe 29 septembrie.
Licitaţia este reluată azi pentru a treia oară, pentru că de fiecare dată au fost contestaţii care au vizat fişa de date a achiziţiei şi caietul de sarcini. Contestatarii, care au avut câştig de cauză la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), au cerut reluarea procedurii pe motiv de greşeli în documentaţie. Ultima dată, licitaţia a fost postată pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) în luna august, şi imediat au apărut şi două contestaţii. Prima dintre ele a fost făcută de Electrica Serv, firma care se află pe primul loc în topul societăţilor care au făcut cele mai multe contestaţii, iar a doua a fost formulată de Alpha Design. Ambele firme au contestat licitaţia şi în primele două cazuri când a fost pusă pe SEAP, iar CNSC a decis atunci ca autoritatea contractantă, Primăria adică, să reia licitaţia. Societăţile respective au contestat şi în luna august licitaţia, dar, în mod ciudat, Comisia de Soluţionare a Contestaţiilor nu a dat încă nicio soluţie. Licitaţia are loc pe astăzi, iar CNSC poate încă să decidă ca procedura să fie reluată, iar licitaţia, amânată din nou.
Peste 40 de străzi asfaltate
Proiectul „Creşterea calităţii infrastructurii rutiere din municipiul Curtea de Argeş” are o valoare totală de 47.649.554,76 de lei, iar obiectivul general este „asigurarea unei infrastructuri de transport locale moderne şi durabile în cartierele Marina – Poştei, Noapteş, Cartier Est Valea Sasului – Groape, în vederea îmbunătăţirii gradului de atractivitate şi accesibilitate precum şi a tuturor celorlalte condiţii privind dezvoltarea sistematică a economiei municipiului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii”. În cadrul proiectului vor fi modernizate 47 de străzi, cu o lungime totală de 33,714 kilometri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email