Asociaţiile de locatari au 850 de milioane de lei vechi datorie la Aquaterm

Reprezentanţii societăţii Aquaterm au prezentat recent factura aferentă lunii septembrie pentru asociaţiile de locatari sau proprietari constituite în municipiul nostru. Astfel, pentru apa consumată şi pentru canalizare, asociaţiile din Curtea de Argeş au de achitat suma de 16.759 de lei. În timp ce o parte din asociaţii sunt cu plata utilităţilor la zi, altele au datorii uriaşe către Aquaterm, datorii care datează chiar de mai bine de un an de zile.
În topul datornicilor, potrivit conducerii societăţii care furnizează utilităţile în municipiul nostru, se regăsesc următoarele asociaţii de proprietari: Asociaţia de proprietari bl. M1 – 16 luni restante – sold 25.445 lei; Asociaţia de locatari nr. 30 – 15 luni restante – sold 22.450 lei; Asociaţia de locatari nr. 27  – 10 luni restante – sold 10.568 lei; Asociaţia de proprietari nr. 18 – 7 luni restante – sold 919 lei.
Totodată, potrivit unei statistici prezentate de conducerea Aquaterm, la sfârşitul anului trecut,  toate asociaţiile de proprietari din Curtea de Argeş aveau de achitat pentru apa consumată şi pentru canalizare o datorie totală de 85.874 de lei. Însă, la această sumă se adaugă şi penalităţile financiare pentru întârzierea plăţilor, care se ridică la valoarea de 11.763 de lei. În vederea recuperării acestor sume restante, Aquatermul a trimis notificări către toate asociaţiile cu restanţe, urmând ca acestea să fie acţionate în judecată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email