Armă confiscată de polițiști în urma unor percheziții la Tigveni și Slobozia

O armă neletală, supusă autorizării, a fost confiscată de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, transmite IPJ Argeș.
„În zilele de 31 octombrie și 01 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, au efectuat patru percheziții domiciliare, în localitățile Tigveni și Slobozia, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
În urma perchezițiilor, a fost identificată și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă neletală, supusă autorizării.
De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au aplicat patru sancțiuni contravenționale  pentru nemicrociparea și nesterilizarea câinilor identificați la locațiile respective.
În continuare se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoria Costești și Curtea de Argeș, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, conform sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email