Arhiepiscopul Calinic: „Când am auzit că ziarul Interes argeşean, din Curtea de Argeş, a ajuns la 500 de numere, m-am bucurat sincer”

Înalt Prea Sfinţitul Calinic ne-a fost alături încă de la primul număr al ziarului, ne-a binecuvântat şi ne-a povăţuit.  Spusele Înalt Prea Sfinţiei Sale, de la lansarea ziarului, ne-au onorat atunci şi ne bucură şi acum. „INTERES ARGEŞEAN este titlul noului cotidian care va împodobi Curtea de Argeş, spre bucuria noastră, mai ales având în vedere titlul atât de potrivit: Interes argeşean. Dacă am sta bine să ne gândim, Napoleon a spus: „Oamenii sunt mai motivaţi să lupte pentru interese, mai mult decât pentru drepturi.” Şi dacă medităm asupra gândirii napoleoniene, înţelegem că interesele sunt zămislite dinăuntru nostru în fiecare zi, iar drepturile sunt ceea ce primim de la ceilalţi. Sperăm ca acest cotidian, cu nume frumos, care are drept iniţiator şi director pe Laura Ilie, cunoscuta jurnalistă, să reprezinte interesele majore ale obştii argeşene. Spor bun la lucru şi ani mulţi de apariţie, cu ajutorul lui Dumnezeu!”
Acum ÎPS ne-a transmis din no gândurile sale cele bune, pentru care îi mulţumim. „Când am auzit că ziarul, Interes argeșean, din Curtea de Argeș, a ajuns la 500 de numere, m-am bucurat sincer. Nu-i ușor să scoți un singur număr, darmite tocmai cinci sute! Osteneala a fost susținută cu speranța că se face un lucru bun și de folos obștii argeșene. Nu știm bucuria și mulțumirea ostenitorilor și mai ales al gospodinei acestui cotidian, Laura Ilie. Singuri știu cum a fost, mai ales că necazurile și neîmplinirile nu se clamează pe uliți și prin piață. Cu toate acestea a fost curaj și dinamism. Felicităm pe Laura Ilie, cu tot soborul scriitoricesc al ziarului Interes argeșean, dorindu-le spor binecuvântat în lucrarea de răspândire a Cuvântului bun, care să bucure toate inimile!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email