Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a donat un electrocardiograf mobil Spitalului Municipal Curtea de Argeș

Spitalul Municipal Curtea de Argeş a primit miercuri o donaţie de la Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, un electrocardiograf mobil. Aparatul medical în valoare de 11.000 de lei a fost achiziționat prin intermediul Sectorului social-filantropic și de misiune al Arhiepiscopiei, informează Trinitas TV.

Electrocardiograful mobil va fi utilizat în secția de urgențe a unității spitalicești.

„Am primit o solicitare din partea spitalului de la Curtea de Argeș, am găsit resurse și am adus un electrocardiograf care va deservi secția de primiri urgențe. (…) Sperăm ca și pe viitor să putem face astfel de fapte bune la toate spitalele argeșene”, spune preotul Andrei Diaconescu, consilier responsabil de Sectorul Social al Eparhiei.

Medicul Cornelia Bărbulescu, director medical interimar și manager interimar, a mulțumit pentru răspunsul rapid pe care Biserica Argeșeană l-a dat la cererea făcută de Spital, remarcând faptul că aceste aparate sunt foarte necesare activității spitalicești.

Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune din Eparhia Argeșului și Muscelului au fost făcute și alte donații la celelalte spitale din județ, cum ar fi:teste rapide pentru detectarea Covid 19,  scuturi de protecţie, botoşi lungi, mănuşi chirurgicale, halate chirurgicale, gel dezinfectant, un aparat EKG mobil, pulsoximetru, tensiometru, stetoscop şi alte materiale necesare în lupta cu virusul nemilos, potrivit arhiepiscopiaargesuluisimuscelului.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email