Argeşul a mai bifat o înfrângere


F.C. Argeş nu a reuşit la Braşov să ia măcar un punct şi aşa a coborât pe locul 11 în clasamentul primei ligi. Încă de la primul fluier al arbitrului Sprin Corpodean, braşovenii au dominat punând presiune la poarta lui Boşneag. Elevii lui Lucescu au ratat mai multe ocazii, golul de trei puncte venind în primul minut al reprizei a doua. Hocheistul Robert Ilyes ajunns la 36 de „anişori”, şi care arată la faţă ca un bunic chelios ajuns la pensie, a prins un şut de excepţie de la 20 de metri care l-a învins pe Boşneag. Execuţia lui Ilyeş a fost facilitată de lipsa marcajului strict a lui Cristi Tănase în acea fază. Iulian Tameş şi Elias Bazzi au avut posibilitatea de a-l învingec pe Dani Coman din lovituri libere, dar de fiecare dată mingea nu a nimerit poarta. În minutul 70 arbitrul Sorin Corpodean trebuia să dicteze penalty pentru F.C. Argeş. Atunci fundaşul Abrudan l-a faultat de la spate pe Adi Iordache în suprafaţa de pedeapsă, dar Corpodean a lăsat jocul să continue… În ultimile opt minute Brsşovul a jucat cu un om mai puţin, Roman fiind eliminat pentru acelaşi motiv pentru care Daniel Bălaşa a fost eliminat în meciul cu Unirea Urziceni. Cu un singur punct obţinut în trei etape, Argeşul nu stă deloc pe roze. A ajuns pe locul 12 în clasament şi meciurile foarte grele pe teren propriu urmează…

Absenţii

În meciul de la Braşov, antrenorul Ionuţ Badea nu l-a putut folosi pe atacantul ivorian Yusuf Kamara, accidentat la meciul din etapa trecută. S-a sperat până în ultima clipă că jucătorul de culoare va putea evolua, motiv pentru care a şi fost trecut pe foaia de arbitraj; Kamara a intrat în teren în minutul 75, dar nu a avut realizări deosebite. Deasemenea, fundaşul Daniel Bălaşa nu a jucat fiind în stare de suspendare după eliminarea din partida cu Unirea Urziceni.

Echipa lui Badea

Fără absenţele jucătorilor Bălaşa şi Kamara, acesta din urmă introdus totuşi în minutul 75, antrenorul Badea a trimis în teren următoatrea echipă: Boşneag – M. Stan (46 Ghiţă), Lăcustă, Cazan, Bazzi – Năstăsie (56 Doman), V. Stan, Tameş, Tănase – Iordache (75 kamara), Dulcea.

Penescu nu îl acuză pe Corpodean

Patronul Argeşului, Cornel Penescu declară despere meciul de la Braşov: „Au fost mai organizaţi şi mai norocoşi. Arbitrajul a fost cfu mici ciupituri pentru echipa gazdă, iar despre faza din minutul 70, când am cerut penalty, nu mă pronunţ. Oricum, arbitrul Corpodean nu se prostituează ca alţii, chiar dacă mai şi greşeşte uneori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email