Argeşul a devenit ciuca bătăilor


Oţelul Galaţi – F.C. Argeş 2–0. Şirul meciurilor foarte slabe, ruşinoase chiar pentru jucătorii Argeşului, a continuat la Galaţi. Bine că se termină campionatul, pentru că altfel, dacă mai erau câteva etape, F.C. Argeş ar fi retrogradat ca în urmă cu doi ani. De altfel, senzaţia pe care suporterul argeşean o are acum, este aceeaşi ca în urmă cu doi ani când înfrângerile veneau la rând şi făceau din echipă „ciuca bătăilor”, aşa cum este acum. Partida de la Galaţi n-a avut practic istoric, fiind la discreţia echipei lui Petre Grigoraş. Jucătorii lui Ionuţ Badea pot invoca un motiv solid care să le explice jocul mai mult decât modest din ultimele meciuri: n-au mai primit prime din luna noiembrie, şi nici salariile de câteva luni. În plus, patronul Cornel Penescu este arestat în continuare, şi există semnale că echipa va fi retrogradată în liga secundă.

Umiliţi de nevoi, şi cu capul plecat…

Soarta meciului de la Galaţi a fost decisă în prima jumătate de oră. Ibeh a deschis scorul în minutul 13 profitând de marcajul larg făcut de Poienaru. Apoi, în minutul 31, fundaşul Daniel Bălaşa l-a faultat ca ultim apărător pe Gabriel Paraschiv, iar arbirtul Danşa a dictat penalty şi l-a eliminat pe Bălaşa, scutindu-l de grija meciului din ultima etapă cu Dinamo. De teamă ca scorul să nu ia proporţii, şi pentru că Bălaşa fusese eliminat, antrenorul Ionuţ Badea îl introduce în teren pe fundaşul central Dan Lăcustă în locul atacantului Adi Iordache. Şi scorul stabilit în minutul 31 va rămâne până la final datorită în mare măsură portarului Ionuţ Boşneag. „Moşul” a apărat senzaţional cinci goluri ca şi făcute! În atac, Argeşul nu a avut decât vreo două şuturi la poarta lui Kolev. Ruşinos de puţin.

Portarul Ionuţ Boşneag a fost cel mai bun de pe teren

Singurul jucător care a făcut notă discordantă prin evoluţia din meciul cu Oţelul, a fost portarul Ionuţ Boşneag. Spre deosebire de colegii lui, „Moşul” a reuşit o prestaţie de excepţie salvându-şi echipa de goluri ca şi făcute. Ionuţ Boşneag a apărat în cinci situaţii de unu la unu cu atacanţii adverşi. Faptul că scorul a fost de numai 2 – 0 pentru Oţelul i se datorează în cea mai mare măsură portarului de la F.C. Argeş.

Bălaşa a luat al patrulea cartonaş roşu!

Pentru fundaşul Daniel Bălaşa, meciul de la Galaţi a durat numai 30 de minute. Arbitrul Ciprian Danşa l-a eliminat pe Bălaşa în minutul 30 pentru fault de ultim apărător. Cartonaşul roşu primit de fundaşul Argeşului este al patrulea primit în acest campionat, şi dacă adunăm cele 12 cartonaşe galbene primite de el în cele 33 de etape, face din el cel mai penalizat jucător din Liga I.

Dodel chemat la lotul naţional de Răzvan Lucescu

Noul selecţioner al echipei naţionale, Răzvan Lucescu, l-a chemat la lot şi pe Cristian Tănase de la F.C. Argeş. Dorit de mai multe echipe din Europa şi România, Herta Berlin, F.C. Koln, Dinamo şi Steaua, Dodel nu a reuşit un meci prea bun la Galaţi, fiind cu gândul mai mult la convocarea la lot pentru meciul cu Lituania, dar şi la eventualul transfer de la F.C. Argeş. Deocamdată, pe adresa clubului F.C. Argeş, nu a venit nicio ofertă concretă pentru Cristi Tănase care mai are contract cu gruparea argeşeană până în vara anului 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email