Argeşul a câştigat un punct!

F.C. Argeş – Unirea Urziceni 0 – 0. Pentru F.C. Argeş a început seria meciurilor foarte grele pe teren propriu. Neînvinsă în partidele de pe teren propriu, echipa lui Cornel Penescu a terminat la egalitate cu

Unirea Urziceni, grupare care visează la unul din primele două locuri care duc în Champions League. Chiar dacă au avut mai mulţi jucători suspendaţi şi accidentaţi, ialomiţenii au arătat ca o echipă îndreptăţită să spere la cununa de lauri a campionatului. Dan Petrescu l-a  „citit” la fix pe Ionuţ Badea şi l-a blocat pe Iulian Tameş, „creierul” echipei din Trivale. Fără jocul de pase şi fără pasa decisivă către atacanţi, F.C. Argeş a fost o echipă ternă, fără periculozitate în faţa porţii adverse. În atac, echipa lui Dan Petrescu a fost extrem de periculoasă, şi numai intervenţiile excepţionale ale portarului Ionuţ Boşneag, plus un penalty ratat în minutul 90+2, au făcut ca meciul să se termine aşa cum a început. Acest 0 – 0 menţine Argeşul neînvinsă pe teren propriu în campionat.

 

Daniel Bălaşa a greşit!

În minutul 37, fundaşul Daniel Bălaşa a primit un cartonaş galben pentru un fault de joc. Arbitrul Aurelian Bogaciu, care a condus bine un meci greu, i-a mai arătat lui Bălaşa încă un „galben”, şi implicit pe cel roşu. Era minutul 70 când Bălaşa l-a faultat pe Dănălache, după care a greşit şutând în minge după fluier.

Penalty ratat în minutul doi al prelungirilor

Unirea Urziceni a trecut pe lângă victorie în minutul doi al prelungirilor, Brandan şutând mult peste poartă de la punctul cu var. Arbitrul Bogaciu a dictat corect penalty după un fault comis de Mircea Stan asupra lui Rusescu, jucător care a avut o mare contribuţie şi la victoria din tur a Unirii Urziceni.

Milog, circar, miştocar de cartier: „Bursucul” Dan Petrescu

Antrenorul Dan Petrescu este un mare şmecher. În repriza a doua, când Argeşul se năpustise peste adversari, şi golul plutea în aer, „Bursucul” a vrut să-şi scoată echipa de pe teren. A fost doar o stratagemă pentru a întrerupe dominarea Argeşului. După meci, întrebat de ce a vrut să scoată echipa de pe teren, Petrescu a dat-o pe mişto: „Am vrut să le dau băieţilor o tactică mai bună”. Miştocar de cartier şi „Bursucul” de la Urziceni…Pe tot parcursul meciului, Dan Petrescu a făcut un circ permanent pe margine, lucru taxat şi de spectatori. Aceştia i-au strigat „Milogul” şi „Circarul”.

Bravo, Moşule!

Portarul Ionuţ Boşneag a reuşit cel mai bun meci al său din acest campionat. „Moşul” a salvat cel puţin de cinci ori goluri ca şi făcute care l-au exasperat pe Dan Petrescu. „Ionuţ Boşneag a dat o palmă celor care l-au pus la zid după greşeala făcută etapa trecută la Timişoara. El a demonstrat că are valoare şi este unul din cei mai buni portari din liga I”, spunea antrenorul Vasile Stan.
 

Cornel Penescu – patron F.C. Argeş: „A început sezonul de vânătoare”
„A început sezonul de vânătoare al echipelor mici. Dacă penaltyul din minutul 92 a fost corect acordat, eliminarea lui Bălaşa a fost complet gratuită.Unirea Urziceni este o echipă foarte bine susţinută, şi când spun asta, să ştiţi că aşa este. Comisia Centrală a arbitrilor trebuie să fie foarte atentă la delegări; sperăm ca la meciul de la Braşov să avem un arbitraj corect”.

Ionuţ Badea – antrenor F.C. Argeş: „Dan Petrescu şi-a făcut bine temele”
„Sunt nemulţumit de joc şi de rezultat; adversarii de la Urziceni nu ne-a surprins cu nimic. Spun că am câştigat un punct din moment ce Unirea a ratat un penalty în minutul 92. Dan Petrescu şi-a făcut bine temele şi ne-a blocat mijlocul terenului de unde nu a mai venit pasa decisivă. Toată maniera de arbitraj a fost una fricoasă, temătoare. Multe echipe din partea superioară a clasamentului îşi iau toate măsurile pentru a câştiga punctele puse în joc”.

Dan Petrescu – antrenor Unirea Urziceni: „Am pierdut două puncte mari după care vom plânge…”
Dacă la începutul meciului eram mulţumit şi cu un rezultat de egalitate, acum spun că am pierdut două puncte mari după care vom plânge… Am dominat în prima repriză, apoi în cea de-a doua Argeşul a avut o perioadă foarte bună, după care am dominat din nou, şi nu-mi dau seama cum n-am câştigat acest meci. Nu l-am lăsat pe Tameş să facă jocul echipei antrenate de Ionuţ Badea căruia îi prevăd un mare viitor în această meserie. Felicit Argeşul pentru că au rămas neînvinşi pe teren propriu. În repriza a doua am vrut să scot echipa de pe teren pentru a le spune jucătorilor o tactică mai bună de urmat. Penaltyul trebuia executat de Dănălache sau Pădureţu, dar ei nu mai erau în teren, şi cine a luat primul mingea, a executat. Ratarea îl va marca psihic, dar noi îl vom ajuta să treacă mai repede peste asta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email