Argeşenii reclamă – Mizerie cruntă la locul de joacă de la Posada

Constantin Lucian Olteanu a publicat pe facebook mai multe poze de la locul de joacă de la Terasa 1 Mai, loc de joacă finalizat de curând pe bani mulţi, în care se vede o mizerie cruntă şi obiecte stricate. „Oare când ne mai educam și noi? Ne văităm că vrem o ţară curată și educată, dar noi, ca oameni, nu facem nimic. Așteptăm să facă statul totul!”, comentează acesta pozele.

„Facem curăţenie zilnic acolo, la locul de joacă, dar oamenii aruncă tot felul de gunoaie”, ne-a spus Cătălin Nastea, directorul Societăţii de Salubritate Publică Urbană (SPU).

Problema e la cetăţeni. Pot să stea angajaţii SPU la acel loc de joacă, şi în celelalte puncte din oraş unde se întâmplă la fel, tot timpul, pe banii noştri, ai tuturor, căci lucrurile nu se vor rezolva până când argeşenii nu vor înţelege că gunoiul nu se aruncă pe jos. Dacă altfel nu se poate, probabil că amenzile date de o poliţie locală, care deocamdată nu există, i-ar civiliza pe nesimţiţi.

Mai este o problemă. Alţi nesimţiţi, sau aceiaşi, au rupt şi unele dintre obiectele care mobilează locul de joacă. Ce au avut cu ele şi de ce au făcut asta e greu de zis. Aceeaşi lispă de civilizaţie şi de respect cel mai probabil.

Foto facebook Catalin Lucian Olteanu

One thought on “Argeşenii reclamă – Mizerie cruntă la locul de joacă de la Posada

  1. Stricaciunile le-au facut niste copii/adolescenti nesupravegheati/neindrumati pe care bătrânii si mamele din parc i-au lasat in pace sa strice, sa se urce cate trei pe un leagan, etc. fara sa le zica nimic.
    Normal ca tinerii au gresit, daca adultii ii lasa asa, in plata Domnului.
    Niste amenzi ar fi indicate, daca tot vorbim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email