Argeşenii pot dona bani pentru proiectele iniţiate de Fundaţia Hand-Rom

Argeşenii au ocazia de a deveni colaboratori ai Fundaţiei Hand-Rom, cu o donaţie de minim 5 lei, pe care o pot face online, la adresa www.bursabinelui.ro. Totodată, cei care vor dona peste o sumă de peste 50 de lei, vor primi un produs hand-made personalizat, creat chiar de tinerii beneficiari ai Atelierului protejat DIZAB-ROM.  Banii care vor fi strânşi vor fi folosiţi la finanţarea proiectelor sociale derulate de Fundaţia Hand-Rom.
Proiecte sociale organizate de Hand-Rom
În această perioadă se desfăşoară proiectul intitulat „Nu sta singur!”, proiect ce pleacă de la o problemă reală a comunităţii, cea a accesului copiilor cu dizabilităţi la servicii specializate de terapii şi mai ales la nevoia de sprijin emoţional a familiilor care au un copil cu nevoi speciale. Scopul proiectul constă „în consilierea şi sprijinul emoţional, mai ales al tinerilor părinţi care află că au un copil cu autism, pentru care lumea se prăbuşeşte”.
Un alt proiect iniţiat de conducerea Fundaţiei „Hand –Rom” constă în organizarea unor ateliere lucrative, ce se vor desfăşura la Atelierul protejat Dizab-Rom, la care vor participa toţi tinerii cu dizabilităţi, dar şi alte persoane care doresc să înveţe ceva nou. În cadrul atelierelor tinerii vor deveni „îndrumătorii” celor care vor să înveţe cum să confecţioneze produsele hand-made,  ce pot fi vizualizate la adresa www.atlierul.handrom.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email