Argeşenii îşi vând rinichii şi pistoalele pe internet

Argeşenii vând pe internet orice, de la case şi apartamente la rinichi şi pistoale mortale. Anunţurile sunt postate pe cele mai cunoscute site-uri de vînzări, iar oamenii dau detalii şi uneori pun şi poze cu ceea ce vând.

Un bărbat din Curtea de Argeş care sculptează în lemn vinde „cutia milei”, şi aşa se intitulează şi anunţul lui. „Vând Cutia milei. Cutie din lemn masiv, sculptată manual, cu încuietoare”, iar obiectul nici măcar nu e scump, 350 de lei.

Un alt argeşean îşi vinde un rinichi şi cere pe el 12.000 de euro. Anunţul a fost postat de curând, iar posesorul lui spune că marfa e de calitate. „Nu beau, fumez ocazional, nu mă droghez, practic alergat de performanţă și handbalul”, detaliază vânzătorul rinichiului.

Un anunţ mai aparte este cel referitor la o armă mortală pentru care se cer 2000 de lei. „Vând pistol Letal, 9mm, marca Smith& Wesson, nou”, este oferta unui locuitor al municipiului Curtea de Argeş de pe un site de vânzări. Nu a răspuns însă la telefonul menţionat în anunţ pentru a ne oferi detalii despre arma mortală pe care o vinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email