Argeșenii înțelepți economisesc cu tonerdepot.ro

Argeșul are o mulțime de companii, birouri și instituții. Sunt o mulțime de locuri în care se imprimă, se studiază și se semnează acte, documente și fel de fel de informații. Chiar dacă este era tehnologiei și majoritatea informațiilor se găsesc și se studiază pe internet, sunt cazuri în care nu putem renunța la documentele tipărite. Unele sunt foarte importante și trebuie să fie imprimate pe hârtie. Iar acestea nu sunt puține. Sunt chiar foarte multe. Iar asta înseamnă că se folosește foarte multă hârtie și foarte multe cartușe și tonere de cerneală pentru imprimante. Iar toate acestea sunt o cheltuială substanțială pentru orice birou.

În special în această perioadă, toți trebuie să facem economii, pentru că nu este cea mai bună situație pentru economia din România, și cu atât mai puțin pentru Argeș. Pandemia ne-a pus în situații care nu sunt cele mai plăcute, toată lumea face economie, trebuie să facem și noi de unde putem. Cartușele sunt unele dintre economiile pe care le putem face. În primul rând având grijă cât de mult imprimăm, iar apoi alegând consumabile potrivite pentru imprimanta ta, dar la prețuri foarte avantajoase și în variante foarte convenabile pentru oricine.

De exemplu, când avem nevoie de cartușe pentru imprimante Canon, trebuie doar să intrăm pe tonerdepot.ro și să alegem modelul de imprimantă Canon pe care îl folosim și vom vedea care sunt cartușele din care putem alege. Acestea sunt de trei feluri: originale, alternative și premium. Cele originale sunt produse de marca imprimantei și au un preț relativ bun. Cele premium sunt produse de o marcă specializată în cartușe, dar sunt mai scumpe. Cele mai avantajoase sunt cele alternative (sau compatibile). Acestea din urmă, pe lângă faptul că sunt reduse la fel ca și toate celelalte variante, acestea au cel mai bun preț și funcționează la fel de bine ca și cele originale sau premium.

În plus, la tonerdepot.ro, primești o parte din suma cheltuită înapoi sub formă de reducere suplimentară pe factură, în funcție de suma totală cheltuită, începând cu 10 lei reducere pentru o comandă în valoare totală de 250 de lei, până la 200 de lei reducere pentru comanda de 2500 de lei. Așadar, cu cât este mai mare numărul de cartușe și tonere achiziționate într-o comandă, cu atât mai mulți bani veți economisi.

La fel trebuie procedat și cu cartușe pentru imprimante Epson. Este foarte ușor. Trebuie doar să alegi exact ce ai nevoie.

Sursa de imagine:

Goran Bogicevic / Shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email