Argeşenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot lucra în agricultură în Danemarca

Argeşenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş (AJOFM) pentru a participa la o selecţie în vederea ocupării unui post vacant în Danemarca, în agricultură. Angajatorul danez oferă 100 de locuri de muncă pentru culegători de mazăre. Durata contractului de muncă este cuprinsă între 20 mai şi 10 septembrie 2015, timpul de lucru fiind de 30 – 40 de ore pe săptămână, iar salariul oferit de 0,6 euro/kg.
Pentru ocuparea locurilor de muncă respective angajatorii solicită persoane apte de muncă pentru cules mazăre, cu vârsta de peste 18 ani şi care să aibă cunoştinţe de limba engleză. „Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Argeş cu un dosar care să cuprindă: copie carte de identitate, cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie (cu menţiunea: clinic sănătos – apt pentru muncă), Curriculum Vitae întocmit în limba română”, se precizează într-un comunicat de presă emis de AJOFM Argeş.
La selecţia finală pot participa numai persoanele care au trecut de preselecţia CV-urilor făcută de către angajatorul danez şi numai pe baza invitaţiei de participare emisă de către instituţie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email