Argeşenii acuză – Muzeul, folosit pentru întruniri politice, copii puşi să cânte pentru liderul AUR

Un imens scandal a izbucnit în week-end, după ce sâmbătă, pe facebook, au apărut câteva poze cu George Simion (AUR) şi copii îmbrăcaţi în costume populare la Muzeul Municipal Curtea de Argeş. Argeşenii au acuzat că Muzeul Municipal şi, mai grav, copiii, au fost folosiţi de către Simion pentru propria-i imagine.

„Pe principiul “țările ard și baba umblă populist” la Muzeul Municipal Curtea de Argeş niște copii sunt îmbrăcați în straie populare și cântă pentru marele lider George Simion, venit în turneu în Argeș. Este scandalos.

1.Pentru contextul internațional.

2.Pentru că niște copii depun eforturi în fața unui lider al unui PARTID EXTREMIST într-o instituție plătită din bani publici”, a scris Iulia Georgescu pe facebook, şi postări asemănătoare au avut şi alţi cetăţeni. Sigur, au fost şi oameni care au susţinut acţiunea şi l-au aplaudat pe liderul AUR.

Şeful Clubului Copiilor din Curtea de Argeş a afirmat însă că a fost vorba despre o filmare pe care copiii o făceau la Muzeu când George Simion a intrat în sala de expoziţii. Directorul Muzeului, Gabriel Moisescu, ne-a spus că cei de la AUR au vizitat Muzeul ca orice turist şi că o profesoară care era cu copiii a cerut să facă o poză cu George Simion. „Întrunirea politică a fost în parcarea de la Muzeu, nu în interior”, a precizat Gabriel Moisescu.

Simion a fost primit în faţa Muzeului cu pâine şi sare de către o simpatizantă îmbrăcată în costum popular.

 

Foto captură facebook

2 thoughts on “Argeşenii acuză – Muzeul, folosit pentru întruniri politice, copii puşi să cânte pentru liderul AUR

  1. Probabil face PUG ul orașului,în timpul programului,cu hore aur! Are experienta lui mitrofan!!!
    Ei canta,eu fac proiecte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email