Argeșean reținut pentru că a furat 6 tone de produse petroliere

 

În noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat în trafic, pe raza comunei, un bărbat de 33 de ani, din Băbana, care conducea o autoutilitară cu care transporta cantitatea de aproximativ 6.000 de litri de produs petrolier nerafinat, informează IPJ Argeș.

În continuare, au fost efectuate verificări cu privire la proveniența acestuia, de către polițiștii din cadrul compartimentului specializat al Serviciului de Ordine Publică Argeș, împrejurare în care a fost identificată o instalație artizanală, utilizată pentru sustragerea de produs petrolier dintr-o conductă de transport produse petroliere, de pe raza comunei Drăganu.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Autoutilitara și produsul petrolier au fost indisponibilizate pentru cercetări.

Prejudiciul stabilit în urma sustragerii cantității de produs petrolier este de 15.800 de lei.

În ziua de 12 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, precizează IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email