Argeşenii speră că BINGO îi va scăpa de sărăcie


O nouă speranţă că vor scăpa de sărăcie şi de datorii a intrat în capul argeşenilor odată cu apariţia unui nou joc de bingo la un post de televiziune naţional. Sute de argeşeni scot ultimii bani din buzunare pentru a-şi cumpăra un bilet la Bingo, rugându-se să câştige mulţi bani cu doar 1,6 lei, cât costă un tichet. La seria de trei bilete, oamenii mai primesc un talon gratuit pentru a participa la extragerea telefonică, care are loc în fiecare duminică. ”Cu câţiva ani în urmă am câştigat o sumă destul de mare şi acum vreau să îmi încerc iar norocul. La ce pensie mică am eu, nu ar strica câţiva bănuţi în plus”, ne-a spus o pensionară.
Cetăţenii din Curtea de Argeş, de toate vârstele, cumpără mii de bilete de la magazinele unde există reprezentanţă a noului joc sau de la vânzătorii ambulanţi din zona Primăriei. Cumpărătorii sunt motivaţi de câştigurile foare mari, în valoare de sute de milioane, care sunt puse în joc de Bingo. Mai mult de atât, ei sunt motivaţi de faptul că deşi au trecut numai două săptămâni de când noul joc a ieşit pe piaţă, mai mulţi locuitori ai municipiului nostru se pot numi deja câştigători norocoşi. Cinci persoane care au realizat bingo pe bilete au fost răsplătite cu suma de 50 lei, iar unul mai norocos a fost extras la rubrica de taloane necâştigătoare de duminica trecută şi a câştigat suma de 1.000 lei. „Oamenii îşi pun mari speranţe în acest joc, ei speră să câştige cât mai mulţi bani şi să se îmbogăţească peste noapte. Numărul vânzărilor a fost foarte mare încă din prima săptămână. Cu 4,8 lei poţi cumpăra 3 bilete şi primeşti gratuit un talon, pentru premiile la telefon. Premiile foarte mari îi atrag pe argeşeni. Eu am dat 840 de bilete într-o săptămână”, ne-a povestit una dintre vânzătoarele de bilete.
Conform vânzătorilor ambulanţi de bilete, acest joc este preferat de persoane de toate vârstele. „Din cauza crizei, toată lumea speră să câştige. Eu am vândut bilete şi adolescenţilor, şi bătrânilor. Săptămâna trecută am avut vânzare de peste 900 lei, iar acum în primele două zile ale săptămânii am vândut bilete în valoare de 400 lei. Oamenii sunt dispuşi să investească tot ce au pentru o speranţă de mai bine“, a spus vânzătoarea de bilete din zona Casei de Cultură.

Unii dau mai mulţi bani pentru mai multe şanse la bingo

Vânzările biletelor în municipiu au crescut simţitor. Cei doi vânzători ambulanţi, angajaţi la noul joc de bingo, au avut vânzări de peste 30 milioane lei vechi în prima săptămână. „Sunt persoane care cumpără o serie, adică trei bilete, şi alţii care cumpără 10 serii. Fiecare câţi bani are. Toţi ne întreabă care este premiul cel mare. Sunt foarte încântaţi când le spunem de zecile de milioane pe care le pot câştiga cu un singur bilet”, a precizat un tânăr vânzător de speranţe, cum îi spun argeşenii. 

Unora le este teamă că îşi pierd banii

Deşi majoritatea argeşenilor s-au lăsat cuprinşi de febra câştigurilor de la noul joc,  mulţi localnici încă au reţineri. „Nu am prea mare încredere în acest joc, pentru că dacă vă aduceţi aminte în anii trecuţi nu toate biletele ajungeau la Bucureşti. Însă datoriile care mă presează lunar mă fac să cumpăr bilete, că poate am noroc. Sper să câştig măcar zece milioane de lei”, ne explică un bărbat de 45 de ani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email