Argeşenii, în număr mic la audienţele viceprimarului

În fiecare săptămână, mai mulţi argeşeni vin în audienţă la reprezentanţii autorităţilor locale. Ieri a fost rândul viceprimarului Costinel Vasilescu să asculte problemele oamenilor. La audienţe s-au înscris 11 persoane, dar s-au 

prezentat doar două. Astfel, Constantin Toma din Curtea de Argeş a fost prima persoană care şi-a prezentat problema. „Am o construcţie pe strada Daniel Sterescu şi intenţionez să deschid şi o mică fabrică. Însă, problema este că nu am canalizare. Am vorbit cu mai multe persoane de pe această stradă şi dorim să contribuim şi noi la construcţia acestei canalizări. Sperăm să ne sprijine şi primăria într-un anumit fel. Am investit foarte mulţi bani în această construcţie şi voi crea şi câteva locuri de muncă, astfel că sper să primesc sprijinul necesar pentru construcţia canalizării”, a spus Constantin Toma. Viceprimarul a dat asigurări că, în măsura în care este posibil, se va realiza acest proiect. „Cunosc zona foarte bine şi ştiu că există unele probleme pe această stradă. O să trimitem pe cineva de la Aquaterm să realizeze un studiu în zona respectivă, iar dacă se va putea face canalizarea noi avem toată disponibilitatea pentru acest lucru. O altă recomandare pe care o fac ar fi crearea unei fose septice”, a precizat Costinel Vasilescu.  

Ajutor pentru operaţie la ochi

A doua persoană care a participat la audienţe a solicitat acordarea unui ajutor de urgenţă pentru o intervenţie chirurgicală la ochi. „Pentru a primi acest ajutor trebuie să înaintaţi o cerere şi veţi fi anunţată când trebuie să veniţi să ridicaţi banii. O să rezolvăm şi această problemă”, a mai spus viceprimarul municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email