Argeşenii au cântat împreună cu băieţii de la formaţia „Alb Negru”

Centrul de Cultură şi Arte „George Topârceanu” a găzduit, zilele trecute, un concert susţinut de formaţia „Alb Negru”, trupa etno-dance „Datina” şi Flora Marina Sturz, din Mioveni, elevă la Şcoala Populară de Arte. La evenimentul care a fost inclus în cadrul ediţiei din acest an a Festivalului Primăverii, au fost prezenţi Nicolae Diaconu, primar Curtea de Argeş, Costinel Vasilescu, viceprimarul municipiului şi Cristian Mitrofan, manager Centrul de Cultură şi Arte. Concertul, care a fost prezentat de Kamara, de la „Alb Negru”, a debutat cu un moment muzical oferit de Flora Marina Sturz, în vârstă de 9 ani. Pe scenă au urcat apoi Andreea Şi Marius, membrii trupei etno-dance „Datina”, care au reuşit în doar câteva minute să încălzească atmosfera în sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Arte. Publicul a creat o atmosferă incendiară, care s-a ridicat la nivelul unui spectacol de excepţie. În sală spectatorii au dansat şi au cântat împreună cu trupa „Datina”, melodii cunoscute din folclorul românesc. Andreea şi Marius au fost plăcut surprinşi de primire făcute de publicul argeşean şi au promis că vor reveni la Curtea de Argeş cât de curând. În încheierea spectacolului pe scenă şi-au făcut apariţia Andrei şi Kamara, componenţii trupei „Alb Negru” împreună cu dansatoarele lor, care au ridicat sala în picioare. În timpul concertului pe scenă a urcat şi Andreea, elevă la un liceu din municipiu, care a cântat împreună cu băieţii de la „Alb Negru”. „Vă mulţumim pentru modul în care am fost primiţi la Curtea de Argeş. A fost o atmosferă deosebită. Le urăm tuturor doamnelor şi domnişoarelor La Mulţi Ani!”, a spus Kamara la finalul evenimentului.  

Interviu Andrei şi Kamara de la „Alb Negru”
Sunteţi pentru prima dată la Curtea de Argeş?
– Kamara: Da, este prima oară când am venit să cântăm la Curtea de Argeş. Însă, am mai fost aici de câteva ori, pentru că avem câţiva prieteni. Nu pot spun că am văzut oraşul, pentru că am fost mai mult noaptea.
Cum v-aţi defini ca trupă?
– Andrei: Este foarte simplu:Alb Negru. La prima vedere părem o trupă contrastantă. Însă, timpul pe care îl petrecem împreună ne-a făcut să devenim o trupă unită. Pot spune că suntem contrastanţi, dar facem treabă bună împreună.
Păreţi doi băieţi îndrăgostiţi. Chiar sunteţi?
– Andrei: Suntem îndrăgostiţi. De fapt eu sunt îndrăgostit pentru că de aceea m-am căsătorit. De Kamara nu ştiu.
Kamara: Eu sunt veşnic îndrăgostit. Îmi place să spun că sunt multe femei în viaţa mea, dar nici o iubită.
Cât timp dedicaţi carierei?
– Kamara: Depinde de perioadă. Dacă lucrăm pentru un nou album şi suntem în perioada de concepţie, avem mai mult de muncă pentru că trebuie să alegem interpretarea potrivită şi trebuie să stabilim toate detaliile. În momentul în care piesele au fost lansate avem mai mult timp liber şi ne axăm pe promovarea lor.
Ce proiecte de viitor aveţi?
– Kamara: În primul rând vrem să promovăm noul single „Magical”. Ne dorim să câştigăm piaţa de club din România. Am semnat un contract cu o altă casă muzică şi vom avea colaborări importante cu Connect-R şi Chris Mayer. Ne vom axa mai mult pe segmentul de club.
Aţi jucat amândoi fotbal de performanţă. De ce aţi ales muzica?
– Kamara: Am jucat fotbal şi pe această cale ne-am întâlnit la echipa naţională a artiştilor. Andrei a jucat la Rapid Bucureşti, dar a fost nevoit să renunţe din cauza accidentărilor, iar eu am jucat la o echipă în liga a IV- a. Acum mai jucăm doar la echipa naţională a artiştilor. Dacă la început muzica era un hobby şi fotbalul o meserie, acum este invers. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email