ARGCOMS, la Târgul de Turism al României

Societatea Argcoms Curtea de Argeș a fost prezentă la Târgul de Turism al României cu un stand la care a expus obiecte de ceramică tradiţională şi globuleţe, în cadrul standului dedicat județului Argeș

Consiliul Județean Argeș și Camera de Comerț şi Industrie și Agricultură Argeș au participat la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2019, care a avut loc la Romexpo, în perioada 14 – 17 noiembrie. Vizitatorii au avut ocazia să descopere zestrea culturală, istoria, tradițiile și obiceiurile specifice Argeşului la standul amenajat în cadrul complexului expozițional.

Principalele obiective istorice și culturale ale județului s-au  regăsit în prezentări inedite la standul destinat Argeșului din cadrul Târgului de Turism al României, iar societatea din Curtea de Argeş a fost singura la standul căreia s-au făcut, de către specialiştii Argcoms, demonstraţii de personalizare a globuleţelor din sticlă.

„Printre agenţii economici din turismul argeşean prezenţi la târg am fost prezenţi şi noi, cu obiecte promoţionale şi cu demonstraţii de personalizare a globuleţelor din sticlă. Am promovat ceramica tradiţională de Argeş şi ca o reacţie împotriva importurilor de aşa-zisă ceramică tradiţională. Luptăm împotriva falsurilor aduse din China, India sau Bulgaria şi promovăm adevărata ceramică tradiţională de la Argeş”, ne-a spus Sandu Nichita, preşedinte al Argcoms.

O mulţime de vizitatori au trecut pe la standul Argcoms şi s-au declarat încântaţi de minunăţiile de globuleţe personalizate de artiştii societăţii din Curtea de Argeş, dar şi de calitatea obiectelor de ceramică expuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email