ARGCOMS, FUCHS, IPEE-ATI, printre cele mai puternice firme din Argeș

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură (CCIA) Argeș a premiat excelența în afaceri prin Topul Firmelor din Argeș 2023, Ediția XXVIII, cel mai important eveniment de business al anului care a avut loc miercuri, 11 octombrie 2023.

„Ne propunem ca Topul Firmelor din Argeș să reprezinte un clasament obiectiv și concludent, precum și o bună ocazie de a radiografia performanța economică a firmelor din județul nostru.

Organizăm ceremonia de decernare a premiilor Topul Firmelor din Argeș 2023 cu obiectivul de a recunoaște și aprecia performanța, iar participarea la acest eveniment poate fi o bună oportunitate de a-i întâlni pe cei mai importanți membri ai comunității de afaceri din Argeș și de a sonda noi oportunități de dezvoltare”, declara George Caval, președintele CCIA Argeș.

Printre firmele premiate pentru excelență în afaceri se numără și multe din Curtea de Argeș, ARGCOMS, FUCHS CONDMENTE, IPEE-ATI, KARCHER, ALEX STAR, etc.

„Am remarcat lipsa politicienilor de top la această ediție. Cred că n-au participat crezând că mediul de afaceri o să facă reproșuri, dar nu a fost cazul. S-au făcut doar câteva aluzii la vremurile grele și complicate pe care le trăim. Au fost foarte multe firme premiate, eu particip, cu mici sincope, de la început, de la prima din cele 28 de ediții, câte au fost, și cred că acum au fost cele mai multe firme. Ediția cu numărul 28 s-a bucurat de mare succes în rândul managementului firmelor”, ne-a spus Sandu Nichita, președintele ARGCOMS SOCOM, una dintre societățile premiate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email